OVVR

13.05.2013 10:56

V sobotu 11.5.2013 jsem brzo ráno vyrazila s Elsou na zkoušky OVVR do Prosečné. Nervozita byla veliká. Na místě už na nás čekala Libuška Holečková ( má Bibinky sestru Barcelonku), která tam byla jen na " čumendu " a doprovázela Naďu s jejím goldenem Dynamitem. Také přijela Lucie Urxová ( majitelka Chárlího - otce Elsičky) s mladou goldenkou " Pížou ". Libuška nám zafungovala jako štěstíčko a fotila.

Vylosovala jsem pro nás číslo 6, Naďa č. 13 a Lucka č.2 a šlo se na to. Počasí nám přálo, nepršelo a teplota byla okolo 12 stupňů. Takže ideální podmínky. Elsa pracovala výtečně. Jednotlivé " disciplíny" zvládla na nejvyšší počet bodů. Byla naprosto klidná a pohodová. Konečný výsledek PROSPĚLA - 232 bodů. Máme před sebou další cvičení. Uvidíme jak nám to půjde dál.

 

Nejen Elsa byla na OVVR-kách, ale i její bratr Endy. Ten jel do Zahradiště u Žďáru nad Sázavou. Zde složil zkoušky OVVR na plný počet bodů, tak jako Elsa. Tedy PROSPĚL - 232 bodů. Mám z něho velkou radost. A velmi děkuji Aleně a Pavlovi, že s ním cvičí a věnují se mu jak jen to jde. Endy se bude dál připravovat na PZ.